SELECTED åbner ny butik: Det betyder gode tilbud og goodiebags til dig!

Pharrell Williams x adidas Originals Superstar Supercolor: En hyldest til individualiteten

En ægte superstar kender til individualitetens vigtighed. Netop dette er tanken bag adidas Originals seneste designudspil “Supercolor”, hvor den klassiske Superstar silhuet er blevet fortolket i 50 nye farvenuancer.
Det handler ikke om at følge mængden, men derimod skal en ægte superstar have muligheden for at udtrykke frihed og meninger igennem beklædning. Det ved Pharrell Williams, der har taget del i samarbejdet med adidas Orginals. “Supercolor er en hyldest til ligestilling gennem mangfoldighed. Med 50 farver til Superstaren kan alle vælge hendes eller hans farve. Den er mere alsidig end nogensinde før, og derfor mere individuel end nogensinde før” siger Pharrell i forbindelse med udgivelsen, og fortsætter.”I og med at samtlige af skoene er behandlet på præcis samme måde, er alle farver lige. Du vil være en del af supercolor, ligegyldigt hvilken farve du vælger. Vælg din farve!”

1904139_10153367808698888_7548205275728696862_n

Den ikoniske sneaker havde sin første release tilbage i 70’erne, hvor den var tiltænkt at være en basketballsko, der kunne dominere på banen. Dens popularitet bevægede sig hurtigt ind på hiphop-scenen, og siden den første udgivelse har man bevaret dens klassiske look med en beklædt læderoverdel, men fortolket den på utallige måder.

Nu kan klassikeren altså fåes i 50 nye colorways, endda med Pharrells finurlige aftryk. Det kreative og frække designudspil vil blive lanceret globalt idag, hvor du vil have mulighed for at investere i din Superstar farve via adidas’ webshop, i adidas Orignals på Pilestræde i København, og i Han Kjøbenhavn, hvor du samtidig er inviteret til et lækkert lanceringsevent med kolde øl og 50 skarpe sneakers.

Hvad? Pharrell Williams x adidas Originals x  // Supercolor release  
Hvor? 
Han Kjøbenhavn Flagship Store, Vognmagergade 7, 1120 Kbh
Hvornår? 27.3.2015(idag) kl. 16-18

 pharrell-adidas-supercolor-50-colors-1

pharrell-adidas-supercolor-50-colors Pharrell-Previews-adidas-Originals-SuperColor-e1412917142172

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED åbner ny butik: Det betyder gode tilbud og goodiebags til dig!