AN IVY er klar med minikollektion, der sætter fokus på detaljerne

Close Up And Private x MISMO: Kunst, funktionalitet og kvalitet forenet i to tasker

Close Up And Private startede som en blog med fokus på modefotografiet. Tilgangen og passionen for den klassiske herremode har med tiden udviklet sig til et brand, der har som vision at kreere alle de elementer, der er behov for i garderoben hos manden, der stoler på klassikerne. Indtil videre er det blevet til slips, bælter, t-shirts og nu tasken. I samarbejde med det anerkendte danske brand MISMO, har man fortolket på den klassiske shopper. Samarbejdet byder på to tasker, hvor Sergei Sviatchenkos kunst er mixet med MISMOs funktionalitet og kvalitet. Taskerne er produceret i nylon og med den karakteristiske hank og skulderstrop i læder.  Samtidig er de prydet med fotografier fra Close Up And Private på den ene side, og en solid grundkulør på den anden. Sergei Sviatchenko udtaler selv om samarbejdet:
                                                                       “Mit første møde med MISMO var i efteråret 2008. Jeg observerede taskernes ubesværede enkelthed, der altid er konstrueret i en udsøgt kvalitet. Jeg kunne rigtig godt lide taskernes udtryk dengang, og det kan jeg stadig! For mig kan MISMO fusionere funktionalisme og kvalitet. Samtidig overfører de en viden om holdbarhed til de traditionelle materialer, hvilket giver MISMO tasker en samlerværdi.
Billederne, der er udvalgt til samarbejdets tasker afspejler nytten i de enkle løsninger, og supporter den underspillede individualitet ved MISMO accessories”

Taskerne er produceret i et yderst eksklusivt oplag af 25 eksemplarer af hver style. Allerede nu kan de shoppes på Private Classicist til ca. 2000 kr og snarest kan du ligeledes erhverve dig din taske i Storm i København.
l1010702
knl_9554 knl_9558 knl_9559 knl_9569 knl_9571  l1010705l1010728

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN IVY er klar med minikollektion, der sætter fokus på detaljerne