Årets modeikon: 5 gode grunde til at Pharrell løb med titlen

Yes, nu er de her: Slip-ons fra GREATS + Lardini + Nick Wooster

For en kort stund, kan du godt glemme alt om hypede sneakers fra adidas, Nike, Common Projects etc. Sommerens sejeste slip-ons har release i morgen, og her handler det om at være quick, real fuckin’ quick. Det amerikanske fodtøjsbrand GREATS slipper deres længe ventede slip-ons løs, der er kreeret i samarbejde med ingen ringere end italienske Lardini og Nick Wooster.
Det interessante 3-parts samarbejde, byder på to modeller, hvor Nick Wooster har fortolket GREATS klassiske silhuet med tekstiler fra Lardinis klassiske sortiment. Den ene model kommer i en oliven og khaki kombination i bomuld, hvor den anden kommer med houndstooth mønster – begge modeller er håndlavede.
Og meget apropos ovenstående Drake-reference om at være meget hurtig, så er det lige netop dét det handler om, hvis du skal have fingrene i skoene. Der er kun lavet 50 par af hver farve. 50! Skoene vil blive solgt for ca. 1900,- via GREATS.com fra i morgen (13. april)
lardini-x-greats-2015-spring-summer-collection-by-nick-wooster-1 lardini-x-greats-2015-spring-summer-collection-by-nick-wooster-2Skærmbillede 2015-04-12 kl. 11.35.37 Skærmbillede 2015-04-12 kl. 11.36.26

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets modeikon: 5 gode grunde til at Pharrell løb med titlen