Solbriller på: Acne Studios er klar med fuld solbrillekollektion

Thom Browne: Mine stilregler

Britiske Esquire har taget en snak med den amerikanske designer Thom Browne om hans personlige stil, hvilke elementer, der bør være en del af alle mænds garderober, og ikke mindst hvorfor det værste man kan gøre i en stilmæssig kontekst, er at prøve for hårdt.
Snakken er blevet til en række korte statements, der med rette kan fungere som en guideline til de fleste mænds ageren i modeverdenen. Stol på Thom Browne og læs med her.

item0.rendition.slideshow.thom-browne-02-portrait DEWAR'S "Browne Bag" Launch hosted by Thom Browne and Euan Rellie

Jeg vil beskrive min stil som simpel og ikke alt for gennemtænkt. For mig er det mest uinteressante, når folk har tænkt for meget over, hvordan de sætter tingene sammen.

Min beklædning er dybest set alle nuancer af gråDet er en uniform jeg bærer hver dag. Jeg har klædt mig på samme måde hele mit liv.

Nogle gange føler jeg, at jeg ikke er interesseret i mode, men i at gøre hvad jeg gør – kreere tøj i virkelig høj kvalitet.

cn_image_0.size.thom-browne-event-blog-image-new OB-IR844_rebel1_EV_20100601182934

Hvis en designer kun ønsker at startet en “trend”, vil deres levetid ikke være lang. Men hvis du kan skabe noget rigtig godt, vil der altid være nogen, der har interesse for din ting. Det kan udvikle sig til kollektioner med eksempelvis Mr. Porter; det er til mænd, der forstår interessant design, og sætter pris på god kvalitet.

Jeg får mit hår klippet på samme måde hver ugeJeg elsker orden, uniformer og rutiner.

Alle mænd skal eje en navy cashmere blazer med guldknapper, et gråt suit, sorte sko til byen og brune sko til alt andet. Det resterende bør holdes simpelt og veludført.
Thom+Browne

Jeg går med løbsko hver dag, men jeg er nødt til at være ærlig, jeg hader dem. Jeg forstår ikke behovet for alle farverne. Jeg ville elske, hvis nogen designede et par løbesko i rød, blå og hvid.

At købe noget tidsløst er vigtigere end at købe noget trendy. Det handler om udtrykket. Folk tror jeg er fortaler for korte bukser og blazere, men det er jeg ikke, for det fungerer ikke for alle.

Mænd skal ikke prøve for hårdteller tænke for meget over hvad de har på. Jeg elsker når der er et element i et look, der afviger lidt fra perfektionen – perfektion er i virkeligheden ufuldkomment.

Mit stilikon er min farHan var velklædt, men ikke særlig fancy. Han var meget klassisk og altid klædt i jakkesæt – primært Brooks Brothers – Han så altid godt ud.

Et godt råd til et stilfuldt liv? Vær tro mod dig selv!
ThomBrowne

1 kommentar

  • Niklas

    “Jeg går med løbsko hver dag, men jeg er nødt til at være ærlig, jeg hader dem. Jeg forstår ikke behovet for alle farverne. Jeg ville elske, hvis nogen designede et par løbesko i rød, blå og hvid.”

    Løsning: Air Max 1 OG white navi-red (2013 re-release)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller på: Acne Studios er klar med fuld solbrillekollektion