Met Ball: Justin Bieber stjal rampelyset i Balmain kreation

Wood Wood F/W15: Et smugkig på 70’er vibes og stilfuldt sportsgear

Selvom du drømmer om sol, sommer og lette klæder, er det allerede muligt at tage et smugkig på kommende kollektioner fra en række af markedets fedeste brands, og samtidig lure på nogle af de tendenser, der kommer til at præge efteråret.
Senest har danske Wood Wood, der naturligvis er et af de 25 bedste danske mærker, frigivet deres lookbook til efteråret og vinteren.
Kollektionen byder på en række kontrastfyldte elementer, der både omfavner det klassiske og det sporty. Referencerne til 70’erne er tydelige med brune rusikindsjakker, trenchcoats og pilotjakker med den karakteristiske shearling krave, men de stilede og typiske Wood Wood tracksuits er bestemt ikke glemt i 70’ernes dominans.
Og netop kontrasten mellem det sporty og mere high-end er i god tråd med Karl Oskar Olsens, stifter og chefdesigner hos Wood Wood, ønske med brandet. ?I starten af 00?erne var København ikke helt sat på modekortet endnu, og vi ville gerne tilføre byen noget kant ved at have en butik, som definerede looket imellem streetwear og high-end fashion.?
Der er lidt til enhver smag når Wood Woods FW15 kollektion, Internationalism, rammer butikkerne i sensommeren. Kollektionen er et moderne mix af en ren minimalistisk æstetik med 70’er detaljer og farver, mens man fortsat holder fast i rødderne med det fashionable sportsgear.

Imens vi venter, kan SS15 kollektion shoppes lige her. 

Wood-Wood-FW15-Lookbook_fy5Wood-Wood-FW15-Lookbook_fy1Wood-Wood-FW15-Lookbook_fy2Wood-Wood-FW15-Lookbook_fy3Wood-Wood-FW15-Lookbook_fy4Wood-Wood-FW15-Lookbook_fy6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Met Ball: Justin Bieber stjal rampelyset i Balmain kreation