W1 fra Wilkens: Kufferten til feinschmekeren

Play Comme des Garcons x Converse: Leger med Chuck Taylor All Star ’70

Det har været et yderst succesfuldt, sejt og let genkendeligt samarbejde, og det fortsætter heldigvis. PLAY Comme des Garcons er igen teamet up med Converse. Denne gang for at lancere 4 bud på Chuck Taylor All Star ’70. Den ikoniske sneaker vil blive udbudt i både high-top og low-top versionen, og i farverne sort og off-white. Naturligvis har Comme des Garcons tilført deres hjertelogo til den ikoniske skosilhuet.
Den perfekte sommerko vil kunne shoppes fra den 15 maj.
comme-des-garcons-play-converse-chuck-taylor-all-star-70-10-960x640 comme-des-garcons-play-converse-chuck-taylor-all-star-70-6-960x640 comme-des-garcons-play-converse-chuck-taylor-all-star-70-5-960x640 comme-des-garcons-play-converse-chuck-taylor-all-star-70-2-960x640

1 kommentar

  • These and also other girl participants credit their accomplishment to proficiency and plain-old women’s instinct – and
    it seems to be functioning.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W1 fra Wilkens: Kufferten til feinschmekeren