Gucci SS16: Finurligt og eksperimenterende

Tyvstart på udsalget: Her er 8 gode sommerkup

Udsalget er igang…. I hvert fald nogle steder. Derfor tager jeg forskud på glæderne og deler ud af de indtil videre bedste opdagelser hos nogle af nettets aller fineste webshops. Du vil blive ledsaget igennem besøg hos blandt andre The Corner, Mr. Porter, Storm og Farfetch. Det kommer til at byde på både 8 lokkende tips fra nogle af de absolut stærkeste brands. Lad os komme igang.

polo-raf-simons-x-fred-perry-1_raf-simons-x-fred-perry_t-shirts_storm_110968698_4709520_1000
Poloen er højaktuel og det er Raf Simons bestemt også. Så hvorfor ikke kombinere de to elementer, og så endda til en fordelagtig pris. Og skulle det samtidig friste med en mindst ligeså aktuel sandfarvet blazer fra Acne, kan den passende trækkes over poloen. 
Raf Simons x Fred Perry til 399,- 
 // Acne Studios til 2200,-

shirt-thom-browne-24_thom-browne-1_shirts_storm_1515228_mrp_in_l
Oxfordskjorter kan der aldrig være for mange af i en garderobe. De er uundværlige. Desværre er det sjælendt at muligheden byder sig for at erhverve et eksemplar fra Thom Browne. Med udsalget hos Storm er det dog gjort en anelse nemmere.
Skulle Thom Brownes eksemplar ikke være noget for dig, kan du også snuppe en fræk sag fra Nick Woosters samarbejde med Lardini. Den er eksperimenterende og klassisk på samme tid, og så er prisen ovenikøbet skøn. 
Thom Browne til 1599,- 
  //   Wooster + Lardini til ca. 670,- 

10943632_4541853_1000 t-shirt-avec-ces-freres-2_avec-ces-freres_t-shirts_storm_1
Har du ikke en navyblå blazer i garderoben, eller trænger du bare til en ny meget eksklusiv af slagsen, kan denne fra Neil Barrett måske gøre det for dig. Den har referencer til tuxedoen med dens silke revers, men den behøves ikke nødvendigvis kombineres med hvid skjorte og bow tie. Prøv den i kombination med en t-shirt fra det kreative fællesskab fra Art Comes First
Neil Barrett til 4500,-  // Art Comes First til 509,- 

530039_mrp_fr_l 37655777SF_14_f
Loafers eller hytteskoen er også højaktuelle. Er du en våget type, kan du prøve kræfter med en rød sag fra Mark McNairy. Derudover skal du naturligvis huske at gå sommeren i møde med en masse hvide t-shirts. Maison Kitsune har lavet en enkel, men cool af slagsen. 
Mark McNairy til 1800
,- // Maison Kitsune til 350,-

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci SS16: Finurligt og eksperimenterende