De velklædte danske mænd #4

100 års herremode på 3 minutter

Moden er omskiftelig og efterhånden uforudsigelig. Igennem det sidste århundrede har den mest dominerende del af den almene herremode udviklet sig gevaldigt og ændret udtryk utallige gange. Denne omskiftelighed har Mode Studios dokumenteret i små glimt igennem en tre minutter lang film. Filmens stiller skarpt på mandens “uniform og signaturlook” fra 1915 og hundrede år frem. Det er blevet til en super inspirerende og sjov film, hvor vi ser alt fra dobbeltradede blazere som var man med i The Great Gatsby til læderjakken og jeans i bedste Marlon Brando stil. Og hertil må jeg blot tilføje at nutidens mænd kunne lære meget af mandens fokus på beklædning og udtryk i starten af det 20. århundrede.
Jeg hopper i hvert fald gerne med på 20’er vognen og iklæder mig en dobbeltradet seersucker blazer, et par lyse bukser og lædersko og danser en omgang charleston.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De velklædte danske mænd #4