5 hurtige udsalgssko

Den grønne kombination af øl og grooming

De fleste mænd elsker en god kold øl. Og nu kan den ølglade mand forene kærligheden til de gyldne dråber med grooming og personlig pleje. Det lyder vildt, men danske Carlsberg er klar med en lancering af en produktserie bestående af shampoo, conditioner og body lotion. Produktserien er lavet på øl! Ja, du læste rigtigt. ØL!! Det giver måske endnu flere mænd lyst til at gå op i sig selv. I hvert fald viser en britisk undersøgelse at hele 67% af alle mænd, der drikker Carlsberg, gerne vil købe grooming-produkter, som er lavet af øl. Drikkens naturlige ingredienser er rig på vitaminer og proteiner og er yderst sund for dit hår og hud.
Produktserien kommer i første omgang i en limited edition og forhandles udelukkende på Carlsbergs webshop. Skål.
beer-beauty-category

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige udsalgssko