Sådan holder du dine hvide sneakers hvide

Endnu et nyt take på adidas Superstar: “Artwork collection”

Det er efterhånden blevet konstateret et par gange. 2015 står i adidas Superstar’ens tegn. Og igen er adidas på spil med en række nye kreationer af den klassiske silhuet. I denne omgang er man igen teamet op med Pharrell, men også de tre artister Todd James, Zaha Hadid og Mr…
Alle artister har sat deres personlige præg på skoens snude, hvilket samtidig er første gang at adidas afviger fra deres karakteristiske shelltoe. Snuderne er blevet prydet med arkitektoniske tilgange, statements og animations karakterer. “Artwork” kollektionen vil være mulig at shoppe fra den 7 august i adidas Originals butikker.
pharrell-williams-x-todd-james-x-zaha-hadid-x-mr-x-adidas-originals-supershell-sculpted-collection-1 pharrell-williams-x-todd-james-x-zaha-hadid-x-mr-x-adidas-originals-supershell-sculpted-collection-2 pharrell-williams-x-todd-james-x-zaha-hadid-x-mr-x-adidas-originals-supershell-sculpted-collection-3 pharrell-williams-x-todd-james-x-zaha-hadid-x-mr-x-adidas-originals-supershell-sculpted-collection-4 pharrell-williams-x-todd-james-x-zaha-hadid-x-mr-x-adidas-originals-supershell-sculpted-collection-5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder du dine hvide sneakers hvide