Sådan pakker du din kuffert: 10 ting som du altid bør medbringe

Sådan holder du dine hvide sneakers hvide

De fleste kender til ærgrelsen når de hvide sneakers fresh out the box får deres første skavanker. For ærlig talt, charmen ved de hvide sneakers forsvinder hurtigt, hvis de bliver beskidte. Heldigvis er der en række vidunderprodukter på markedet, der kan hjælpe de fanatiske sneakerheads med at holde de hvide sneakers hvide.
Eugene Tong, style director på Details Magazine og streetstyle ikon, har i samarbejde med MR.PORTER lavet en yderst brugbar guide til det evigt tilbagevendende problem. Lær af filmen og shop dine Jason Markk produkter her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan pakker du din kuffert: 10 ting som du altid bør medbringe