GANT lancerer sub-brandet "Diamond G"

Kombinationen af det sporty og formelle

Det sporty og eksperimenterende element har manifesteret sin relevans i menswear universet – også når beklædningsetiketten hedder blazer og jakkesætsbukser. Og netop denne tendens er jeg faldet pladask for. Mere afslappet end nogensinde før iklæder jeg mig blazer, jakkesætsbukser og sneakers, for herefter at kombinere det med lange silhuetter under. Det giver looket noget kant og personlighed.
Senest sportede jeg en asymmetrisk blazer fra Play Comme Des Garcons med patchwork som kun det japanske mærke kan gøre det. Hopsack jakkesætsbukser taget fra mit absolutte yndlingssuit fra Gant Rugger. Hvide sneakers fra SELECTED, der er anvendelige uanset beklædningssammensætningen. Og sidst, men ikke mindst et par vintage Ray-Ban.
Blazer: Comme Des Garcons // Bukser: Gant Rugger // Sko: SELECTED // Solbriller: Vintage Ray Ban
Skærmbillede 2015-09-03 kl. 18.30.43Skærmbillede 2015-09-03 kl. 18.30.33  Skærmbillede 2015-09-03 kl. 18.31.07Skærmbillede 2015-09-03 kl. 18.34.48

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANT lancerer sub-brandet "Diamond G"