Et smugkig på Balmain & H&M

Nu kan du købe: Maison Kitsuné x Reebok

Idag lancerer Reebok og Maision Kitsuné deres eksklusive kollektion: Reebok Classic x Maison Kitsuné-Baseball League. Sammen præsenterer de to brands en serie af baseball-inspirerede items, hvor amerikanske referencer og tonsvis af attitude er karakteristika. Som en hyldest til den amerikanske favoritsport lanceres en collegejakke, t-shirt, sweatshirt, shorts og ikke mindst en opdateret og super sprød version af den brandikoniske sneaker, Classic Leather Nylon.
Kollektionen udspringer af Reeboks rødder i baseball-verdenen. Maison Kitsuné, der både har kærlighed for musik, mode og design komplimenterer kollektionen med en tidløs og afslappet æstetik.
Kollektionens farvevalg består af cremfarver, skarpe orange nuancer og marineblå, der akkompagneres af velkendte college-skrifttyper.
reebok-kitsune-02

Og særligt skoene imponerer og giver lyst til at bære hvide sneakers langt ind i efteråret. Kitsunés touch på den gamle Reebok silhuet giver noget friskhed og lethed. Bær dem med de tilhørende items fra kollektionen, men vil du gøre skoene endnu coolere, så rock dem med sæsonens skarpeste naturfarver – gerne som frakke og jakkesæt.
Kollektionen kan bl.a. købes hos Storm og Caliroots – men skynd dig. Oplaget er begrænset.
KITSUNE SWEATSHIRT V1_kom KITSUNE HAT KITSUNE BASEBALL SHIRT_kom KITSON JACKET FRONT CLOSED_kom  AB9949_FR_Model_eCom_komAB9950_FR_Model_eCom_komreebok-kitsune-04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smugkig på Balmain & H&M