S.T. Valentin lancerer eksklusivt collab med denimbrandet K.O.I

Efterårets måske mest hypede samarbejde dropper på torsdag

Hypebæsternes begejstring er til at få øje på i disse dage. COMME des Garcons SHIRT og Supreme har nemlig sluppet både lookbook og pack shots løs til deres AW15 samarbejde, der skal fungere som en succesfuld opfølger til deres tidligere samarbejder.
Kollektionen har fundet stor inspiration i Storbrittaniens punk-kultur, og byder på jakker med workwear referencer og hættetrøjer, imens kollektionens absolutte højdepunkt må være samarbejdet med endnu en part, Timberland, hvor brandets ikoniske støvle har fået nye features som eksempelvis polkaprikker som vi kender fra COMME des GARCONS- universet.
Kollektionens nøgleord er tartan mønstre, der i forskellige kontrastfyldte kulører fylder alle beklædningsgenstandene.
Man kan mene hvad man vil om kollektionen, der på alle måder er ekstrem og eksperimenterende. Men det kommer ikke til at ændre ved det faktum, at der bliver rift om kollektionen når den slippes løs online hos Supreme og Dover Street Market den 24 september.

Udover kollektionens beklædning har vi uden tvivl at gøre med et af efteråret-og vinterens absolut mest ombejlede stykker fodtøj, der kan betragtes på højde med Yeezy-lanceringerne. Du må dog væbne dig med tålmodighed, hvis det er støvlerne du vil forsøge at få fat i – de slippes først løs i december.

comme-des-garcons-supreme-2015-fall-winter-collection-1 comme-des-garcons-supreme-2015-fall-winter-collection-2 comme-des-garcons-supreme-2015-fall-winter-collection-3 comme-des-garcons-supreme-2015-fall-winter-collection-04  comme-des-garcons-supreme-2015-fall-winter-collection-015  comme-des-garcons-supreme-2015-fall-winter-collection-018

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S.T. Valentin lancerer eksklusivt collab med denimbrandet K.O.I