PREMIERE: BECKHAM + HART X H&M

Minimum lancerer EXTENDED – En eksklusiv kollektion til den velklædte mand

I fremtiden kan du også iklæde dig eksklusive klæder fra det århusianske brand, Minimum. Brandet har netop lanceret deres første kollektionen under linjenavnet Extended, der har som hovedfokus at klæde den moderne mand på med tidsløst og skarpt design. Kollektionen byder på en velvalgt blanding af frakker, jakkesæt, skjorter og slips – alle elementer, der hører sig til i den pænere og mere velklædte del af mandens garderobe.
KSogAlyK93QGVA-jn_0mhjLSXKEVaYbCRnEdofo0md4,R_ycVY2yE8L3T7NA0GfI9Jqf7eRzvjolTpIGrHpFhes,r51cBW8SFF_hzE1pVowQe17v5d3atAQn1Y6w5cnvZec
Kollektionens designere har ladet sig inspirere af New Yorks grafiske og kunsteriske miljø, der giver sig til kende ved de simple og klassiske former, de rene linjer og ikke mindst de nedtonede prints.
En af tidens store tendenser med tone-i-tone farver, har også været udgangspunktet for Minimum, der med kollektionen samtidig formår at skabe et afdæmpet look og en elegant fremtoning i primære farver som sort, mørkeblå, nuancer af grå, men også med en dunkel palette af naturfarver.

Fremadrettet vil Minimum lancere 4 årlige EXTENDED kollektioner, og den første kan du shoppe nu på mærkets webshop og i Minimum konceptbutikken i Århus.
oW8MVM7l5PBR6BgukWiejgdpcbH8mn0RPIf6jKqd9-o,_O8l9qUD33OiZRA1Wix7g9pJzNUF5wWc2g76cPIIGow,F5evy9m6FEJszoNu1-A6UFrjkAB4H5eyHDxp7yD0Cek NYmzBnzJultKyWoxB4ntzgvQAlfFU1goHzhD09EbNNs,1t4tLajy0eAWbYmKWHUS8-EHxrpGQJmwfE6eDrhLbDk,ZEfKa9fbK67X7VXNnluLUbMn2s6FHERr_aA0xTWmkz8K7hTLwE8-nQ6Ko-sH-VY_pRncIpkM_CjeeUe6z8Pz7M,N5yIO75Om9NG39kvYMyJUxYq3GaXU30Hmr9xHVzLFhE,WYXLO9xf5kM2lDrXJGvaExDj_l-5VuEloZq6-dKOMV4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREMIERE: BECKHAM + HART X H&M