Glæd dig til foråret med J.Crew

9 sneakers du skal holde øje med

Efterårssæsonen er skudt igang, og det genererer heftig aktivitet på markedet for lækre og luksuriøse sneakers. Men det kan være svært at følge med i de utallige releases, der hver dag rammer markedet. Derfor har jeg samlet 9 af mine absolutte favoritter, der igennem de seneste dage er blevet lanceret eller præsenteret. Vi starter hos Reebok.

Bodega x Reebok Inferno Tweed
Reebok har allieret sig med den Boston baserede butik Bodega om en efterårsvenlig sneaker. Samarbejdet hylder den klassiske Inferno silhuet, og kommer i to udgaver, der begge er opbygget omkring tweed, ligesom der er gjort brug af adskillige sæsonrigtige farver.
Dem gad man godt kombinere med en camel frakke.
bodega-x-reebok-inferno-tweed-pack-1Converse Jack Purcell Nighttime
Den klassiske Jack Purcell silhuet har fået et ansigtsløft, og er netop blevet lanceret i en navy og brun colorway i canvas og læder – perfekt til suitet på de afslappede dage.
converse-jack-purcell-blue-brown-01New Balance CRT 300 Felt Pack
New Balance hjælper dig med at kunne bære sneakers, og stadig holde fødderne varme vinteren igennem. Modellen kommer i to uldne udgaver, der begge holder sig indenfor gråtonerne.new-balance-crt300-felt-pack-01-960x640adidas Stan Smith Fourness
Det japanske brand Fourness er gået sammen med adidas Originals om en genfortolkning af Stan Smith. Det er blevet til en cremet sag med røde detaljer.fourness-adidas-originals-stan-smith-tubular-runner-1Kicks Lab Le Coq Sportif Camo Pack
Det er efterhånden et par år siden at camo-printet for alvor peakede. Men med japanske Kicks Lab og Le Coq Sportif sneakersamarbejde, får du igen lyst til at iklæde dig de militære referencer.kicks-lab-le-coq-sportif-camo-pack-1Converse Chuck Taylor All Star
Converse har smidt to sprøde colourways på gaden, hvor komforten samtidig er i top. Udstyret med en Lunarlon sål og matchende snørrebånd, der giver skoen et helt clean udtryk, har du et nyt og stærkt bud på klassikeren.
Skærmbillede 2015-10-11 kl. 19.34.11adidas Originals “Perf” Pack
adidas Originals er gået monokromt til værks med deres seneste lancering af den ikoniske Superstar-model. “Perf” pakken består af tre modeller i indigo, rød og turkis – alle i perforeret læder. Skoene kan købes lige nu hos adidas til ca. 800,-adidas-originals-superstar-perf-pack-02-630x443Nike All-Court 2 Low Qs
Den hvide sneaker er stadig ligeså aktuel som den var for to år siden. Derfor kan du godt gøre dig klar på Nikes næste lancering, der uden tvivl bliver en af sæsonens mest aktuelle versioner af en minimalistisk hvid sneaker.
Skoene rammer Nike den 15. oktober og kommer til at koste ca. 800,-Skærmbillede 2015-10-11 kl. 19.33.21Adidas Futurecraft
Vi slutter listen af med noget revolutionerende.
Adidas Ultra Boost har igennem en længere periode været den mest komfortable moderigtige sko på markedet. Men den status kommer nok ikke til at vare ved længe endnu. Adidas er nemlig klar med en opfølger, Futurecraft 3D – en opfølger, der byder på revolutionerende teknologi og udsøgt komfort.

Skoene udarbejdes med afsæt i 3D-teknologi, der betyder, at du ved hjælp af en scanning af din fod, vil få lavet en midtersål til netop dit behov. På den måde kan du skræddersy dine Futurecrafts, der lige nu anses som værende løbesko. Men lur mig, om ikke Adidas vil gøre brug af Yeezy-effekten, og udstyre den gode Kanye med et par, lige inden de rammer handlen? Det tror jeg, og pludselig vil Futurecraft ikke blot blive betragtet som en løbesko, men derimod en moderigtig sneaker.
Det forventes at skoene vil blive lanceret i starten af 2016.
402527

1 kommentar

  • Howdy! This is my first comment here so I just wanted to
    give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your articles.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the
    same topics? Thanks!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæd dig til foråret med J.Crew