Diesels grundlægger fejrer 60 års fødselsdag med et luksuriøst ur

Han Kjøbenhavn AW15

Det er altid en inspirerende fornøjelse, når Han Kjøbenhavn launcher deres særprægede lookbooks. Netop nu er AW15 lookbooken landet, og den lever som altid op til forventningerne. Selve kollektonen tager udgangspunkt i et 60’er inspireret univers, hvor der selvfølgelig er fokus på overtøj og det sporty twist, der særligt giver sig til kende ved de mange tekniske materialer, der anvendes kollektionen igennem.

Udover brandets utallige stærke styles og universer, er et af de helt store varemærker stadig den atypiske og karakteristiske anvendelse modeller, der går igen sæson efter sæson. Dét twist er der heldigvis også blevet plads til i AW15 kollektionen, og man forstår godt, at det store online fashionsite High Snobiety har store tanker om danskerne: “de formår at skabe en subtil kombination af materialer, og det cementerer Han Kjøbenhavns placering iblandt de absolut stærkeste på det danske marked pt.”

Kollektionen kan købes på Han Kjøbenhavns webshop nu.
han-kjobenhavn-aw15-01 han-kjobenhavn-aw15-02 (1) han-kjobenhavn-aw15-03 han-kjobenhavn-aw15-04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diesels grundlægger fejrer 60 års fødselsdag med et luksuriøst ur