Han Kjøbenhavn AW15

Nick Wooster samarbejder med Grenson

Hvad sker der, når man kombinerer kundskaberne fra en af Englands mest ikoniske skomagere med kreative evner fra verdens største steetstyle ikon? Man får Grenson x Nick Wooster. En kollektion af klassisk fodtøj med et moderne og Wooster’ish twist, der er eksklusivt designet til det britiske stormagasin Selfridges.
Kollektionen inkluderer blandt andet skakternede oxford sko, og et stærkt udvalg af brogues med overdimensionerede såler – en ting, der for alvor afspejler Woosters særlige præg på samarbejdet.
Og det er seriøst en kollektion af ‘dø’ for. Særligt de to brogues med den overdimensionerede sål og grynede læder bør man klikke hjem ASAP, hvis man er til lidt ud over det sædvanelige. Skal man gå mere sikkert til værks, fungerer oxford skoene med crepe sålen så sandeligt også til ethvert jakkesæt.
151007_NickWoosterxGrenson (1)

Som optakt til lanceringen blev Nick Wooster og Grensons creative direktør Tim Little interviewet.

– Nick Wooster, du har samarbejdet med mange brands igennem din karriere. Hvad tiltrak dig ved Grenson?
Jeg elsker engelsk fodtøj. Jeg ser det engelske fodtøj som det ledende sammen med det italienske. I min optik kan man ikke slå UK, hvis man skal have godt fodtøj. Så der var ikke meget betænkningstid, da Tim spurgte om jeg var interesseret i at lave en kollektion.

– Tim, hvad mener du at Nick Wooster kan bringe til en kollektion? 
Jeg har altid beundret Nicks stil, og har altid følt at den måde han klæder sig på, har en særlig forbindelse til Grenson. Ubesværet kombinerer han klassiske elementer med en moderne æstetik. Han gør det fejlfrit, og det er ikke nemt.

– Nick, hvad synes du bedst om ved kollektion?
Jeg har været helt vildt betaget af kollektionens såler, der har komfort som var det sneakers. Sålerne er gennemført stilfulde og komfortable.

– Hvilket par fra kollektionen er I gladest for?
Tom:  Jeg kan ikke vente med at få fingrene i samarbejdets Derby sko, hvilket er en meget ikonisk Engelsk sko, da den har den store naturlige crepe sål.

Nick:  Jeg har allerede haft kollektionens brogues på flere gange.

Kollektionen kan købes eksklusivt hos Selfridges online store eller i stormagasinet i London.
Shoe-02-GQ-07Oct15_b_813x494 Shoe-03-GQ-07Oct15_b_813x494
Shoe-01-GQ-07Oct15_b_813x494Shoe-04-GQ-07Oct15_b_813x494 Shoe-05-GQ-07Oct15_b_813x494 Shoe-06-GQ-07Oct15_b_813x494

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn AW15