Et stærkt look #1

Maison Kitsuné går koreansk

Oh yes. Så er der igen nyt fra det franske modehus Maison Kitsuné, der igen har ladet sig involvere i et co-lab. I denne omgang har butikken BEAKER fået fornøjelsen af et samarbejde, der lander den 29 oktober, i anledning af butikkens jubilæum.
Igennem længere tid har BEAKER manifesteret deres position som et fashion powerhouse i Koreas fremadstormende modeindustri, og et samarbejde med Maison Kitsuné booster naturligvis den position yderligere.
Selve samarbejdet forener Kitsunés franske coolnes med den mere asiatisk-prægede løssluppenhed i et skateboard-inspireret univers.
Samarbejdets absolutte højdepunkt iblandt det forskellige overtøj, knitwear, crewnecks, hovedbeklædning og accessories, er Maison Kitsuné karakteristiske logo – ræven – der har fået en ekstra feature i form af et koreansk flag. Det er cool!
Når kollektionen slippes løs, kan den shoppes online hos BEAKER og Maison Kitsuné.
beaker-x-maison-kitsune-1beaker-x-maison-kitsune-6beaker-x-maison-kitsune-2 beaker-x-maison-kitsune-3 beaker-x-maison-kitsune-4 beaker-x-maison-kitsune-5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stærkt look #1