Supreme og Levi's er gået sammen igen

En uventet sneakeralliance: hummel & Tivoli skaber en af sæsonens fedeste sneakerhistorier

hummel har succes på den globale sneakerscene, og den succes er blevet startskuddet på en række interessante projekter. Senest har det danske brand lanceret et sneakersamarbejde med en uventet, men spændende partner.
Tivoli, der har en helt særlig plads i hjertet hos de fleste danskere, og som samtidig er en unik og international turistattraktion, sætter nemlig deres arkitektoniske og historiske præg på en genfortolkning af hummels populære 80’er sneaker, Pernfors Power Play og Pernfors Pro.
Den ikoniske sneaker er blevet udstyret med detaljer, der refererer til Tivoli-havens 172 år lange historie. Referencerne giver sig blandt andet til kende ved en visualisering af havens status som en skjult oase i det københavnske virvar.
unnamed (1)

Sneakeralliancen tager yderligere afsæt i de to parters kærlighed til den frisindende livsstil, der præger den danske kultur. Samarbejdet har derfor til formål at formidle denne fascination til en international målgruppe. Men hvad er det egentligt, der pludselig har fået Tivoli til at involvere sig i sneakers?

               ?Tivoli-brandet er stærkt, og vi passer rigtigt godt på det. Det samme kan man sige om hummel- brandet. Vi deler nogle værdier om kvalitet, originalitet og ordentlighed, så jeg var meget begejstret for henvendelsen om samarbejdet, og skoen lever til fulde op til mine forventninger. Sammen kan hummel og Tivoli sætte fokus på de to brands og vores fælles værdier på den internationale scene. De markeder, der får adgang til hummels Tivoli-sneaker er attraktive for Tivoli, ligesom målgruppen af urbane kosmopolitter er det? udtaler Dorthe W. Barsøe, Underdirektør for Brand og Kommunikation i Tivoli.
unnamed (2)

Også hos hummel er man stolte af samarbejdet, der i min optik har potentiale til at markere sig som et af de stærkeste branding-budskaber på den internationale sneakerscene i denne sæson. Dan Bjerg, der varetager hummels globale brandinginitiativer, udtaler:

?Tivoli er et unikt dansk brand med en fantastisk historie og stærk tilknytning til København. At kunne fortolke deres arv og ikoner i en sko har været en udfordrende og ærefrygtig proces og har samtidig givet os mulighed for at lave et spændende historiebaseret sneaker-samarbejde, der adskiller sig fra de mere klassiske ?sneaker-butik møder brand? co labs”

Skoene er netop blevet lanceret, og kommer som limited edition på 172 par, der markerer hvert år Tivoli har eksisteret. Derfor er der også udvalgt en særlig international skare af butikker til at forhandle skoen, der er præsenteret nedenfor.
Skoene vil kunne erhverves for den nette sum af 900,-.

Samarbejdet med Tivoli bliver kun startskuddet på en kavalkade af brand-samarbejder og globale produktlanceringer, der vil droppe fremadrettet. Og hvis dette er standarden, så er der med garanti masser at se frem til!

unnamed (3) unnamed (4)

Udvalgte forhandlere: AVENUE (BELGIEN) // Black Rainbow (FRANKRIG) // ATMOS (JAPAN 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Supreme og Levi's er gået sammen igen