OMEGA Constellation Globemaster: Dreams Money Can Buy

Suit Guide: 4 jakkesæt, 4 forskellige udtryk

Julens utallige festivitas nærmer sig med hastige skridt. Og julefesterne er oftest ensbetydende med jakkesæt. Men på trods af festernes tilhørende dresscode, kan jakkesættet fortolkes på utallige måder.
Jeg har været på besøg hos danske SELECTED, hvor jeg har stylet fire forskellige jakkesæt, og skab 4 vidt forskellige udtryk. Et jakkesæt er flot med slips og skjorte – ingen tvivl om det. Men man kan heldigvis også gøre mange andre ting med mandens ikoniske uniform
Her mine fire bud:

70’er vibes
Dette sæt er til manden med et ømt punkt for de 70’er referencer, der dominerer modebilledet i denne sæson. Han mener samtidig ikke at jakkesættet nødvendigvis skal sammensættes med skjorte, slips og klassiske lædersko.
Med et armygrønt suit, en rullekrave, brune Chelsea boots i ruskind og et par Aviator briller, er man sikker på at være velklædt og samtidig utrolig tendensbevidst.
1. Suit til 1800,- // 2. Rullekrave til 499,- // 3. Chelsea Boots til 799,-  // 4. Solbriller til 149,-
Grøn

Det sorte
Et sort jakkesæt kan hurtig blive alt for formelt, og samtidig lede tankerne mod bryllupper og begravelser. Heldigvis kan man style sig ud af det stereotype billede.
Prøv for eksempel med tone-i-tone looket. Smid en sort rullekrave og en sort hue under sættet, og sæt prikken over i’et med et par monk strap sko.
1. Suit til 1000,- // 2. Rullekrave til 499,-  // 3. Sko til 1299,- // 4. Hue til 99,-
Sort

Den klassiske
Et navy jakkesæt, en hvid oxford skjorte, et uldent slips og et par brogues. Mere klassisk og stilfuldt bliver det simpelthen ikke. Med denne kombination går du aldrig galt i byen uanset hvilken fest, og hvilket selskab du tager del i.
Måske tænker du, at det kan blive meget stift med både jakkesæt, skjorte og slips. Men et par gode brogues bryder det hele en anelse op uden at gå på kompromis det elegante og klassiske.
1. Suit til 1000,-  // 2. Skjorte til 399,- // 3. Brogues til 1299,- // 4. Slips til 249,-

BlåDet sporty og kække
Kan man være sporty iført jakkesæt? Svaret er ja. Det handler blot om at style sættet rigtigt, og det behøver nødvendigvis ikke inkludere en t-shirt.
Med et par sneakers når man langt. Hertil har jeg fundet en skjorte med en kontrastfarvet stribe, der går perfekt i spænd med de sort/hvide sneakers. Med sættet formår man at udtrykke et sporty og kækt udtryk, alt imens jakkesættet fortsat er intakt.
1. Suit til 1000,- // 2. Skjorte til 299,- // 3. Sneakers til 599,-  // 4. Bælte til 299,- 

 

Grå

*Indlægget er lavet i samarbejde med SELECTED.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMEGA Constellation Globemaster: Dreams Money Can Buy