Suit Guide: 4 jakkesæt, 4 forskellige udtryk

Glem konventionerne med Thom Brownes eklektiske kreationer

Det er ingen hemmelighed. Jeg er en stor beundrer af Thom Brownes designunivers. På en finurlig, kreativ og eklektisk facon, formår han sæson efter sæson at forny sig selv.
Den New York baserede designer har netop sendt loobook’en til SS16 kollektionen ud, og den byder op til sol, sommer og suiting.

Kollektionen er fyldt til randen med stumpede jakkesæt, der alle udstyret med den klassiske signatur, le tricolore. Yderligere er størsdelen af de respektive looks udsmykket med orientalske prints og store broderede mønstre, der viser Thom Brownes enorme kreative repetoire.
På alle måder stikker kollektionen helt af. Størstdelen af alle looks arbejder med et stort mix & match i farver og mønstrer. Alligevel kan designeren trumfe igennem med sine kreationer gang på gang.

Selvom kollektionen har utallige unikke pieces, sætter Thom Browne prikken over i’et med kollektionens mest simple outfit. Thom Browne bryder nemlig alle konventioner med hans fortolkning af et black tie look. Smokingen skal du nemlig bære med shorts – et ekko af designerens personlige påklædningsetiket.thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-2thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-10thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-15thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-14 thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-12thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-11 thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-3thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-4  thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-7thom-browne-2016-spring-summer-lookbook-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit Guide: 4 jakkesæt, 4 forskellige udtryk