En Genial Trio: Puma x Bape med Mario Balotelli som Frontfigur

Inspiration til julens festivitas: 1 blazer, 4 looks

Julens mange festivitas er for alvor skudt igang. Det betyder masser af lejligheder til at gøre sig umage med sin påklædning.
I anledning af de mange julefrokoster og nytårsaften forude, tager dagens post udgangspunkt i én blazer og dens muligheder for at give 4 forskellige looks.
Blazeren er fra SELECTED og er en dobbeltradet af slagsen.

På med slipset og gå klassisk til værks
Der er noget klassisk elegance over den dobbeltradede blazer. Derfor fungerer den også til perfektion i samspil med slipset, der leder tankerne tilbage på en tid, hvor mænd – hver og én – var velklædte.
Med et slips og en dobbeltradet blazer er du godt rustet!
Skærmbillede 2015-01-03 kl. 23.55.46

Lag på lag
Der er rig mulighed for at lege med lag på lag i denne årstid.
Smid rullekraven på som inderste lag og top den med en denim skjorte, der giver en kontrast til den mere formelle dobbeltradede blazer.
Skærmbillede 2015-01-03 kl. 23.56.20

Bryd med konventionerne
En gammel stilregel siger, at du ikke må lade blazeren stå åben, hvis den er dobbeltradet. Den regel kan du godt glemme alt om nu. Bryd den og sammensæt gerne blazeren med en simpel hvid t-shirt. Du bliver cool, men samtidig også meget afslappet i din approach. Og husk selvfølgelig at poppe kraven.
Skærmbillede 2015-01-03 kl. 23.56.42

Også god til nytårsfesten
Èn gang om året kan der komme en butterfly om halsen. Det er nytårsaften, og her kan naturligvis også kombinere dit outfit med den sorte dobbeltradede blazer, der fungerer som et fremragende alternativ til smokingjakken.

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 23.56.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Genial Trio: Puma x Bape med Mario Balotelli som Frontfigur