Årets 10 stærkeste co-labs

5 store tendenser fra 2015: Husk dem i 2016!

2015 er et overstået kapitel, og det egentlig på tide at vende blikket mod 2016. Alligevel er det nødvendigt at tage et sidste kig på året der gik, for dét bød på en række trends og tendenser der ikke nødvendigvis skal gå i glemmebogen i det nye år.
2015 blev året, hvor særligt sportstøjet gjorde sit markante tilbagetog til modefronten, men 5 andre tendenser gjorde sig i langt højere grad bemærket hos undertegnede.

Afslappede Suits
2015 blev året, hvor de helt smalle silhuetter i de klassiske herrebeklædningsunivers blev udfordret af et mere afslappet take på samme. Herremoden er på vej mod et løsere og blødere udtryk, der kun kommer til at vinde endnu mere indpas i 2016. Der er kommet mere plads i bukserne, frakkerne er blevet mere ukonstruerede og ligeså for blazerjakkerne. Det løsere udtryk bliver et perfekt alternativ til det stilrene og strømlinede udtryk med smalle silhuetter, der dog fortsat vil være det dominerende på gadeplan.
relaxed

Chelsea Boots
Hvis man har fulgt lidt med i diverse streetstyle-gallerier året igennem, har Chelsea-støvlen været svær at overse. Særligt i ruskind og sammensat med bikerjakker, store hatte og denim.
ASAP Rocky og Kanye West har begge været med til at puste til trenden i starten af året, og forhåbentligt fortsætter trenden langt ind i 2016 – læder såvel som ruskind
kanye-west-saint-laurentSkærmbillede 2015-01-03 kl. 09.37.57Minimalistiske Hvide Sneakers
De minimalistiske hvide sneakers er efterhånden en manifest i god stil. Den har domineret i flere år, men ikke desto mindre får du meget mere af den i 2016. Det faktum hersker der slet ikke ingen tvivl om. Den er stilsikker og nem at hoppe i for alle.
Hold øje med brands som Common Projects, Axel Arigato, Gustin, Greats og naturligvis adidas Orginals.
26ZSNEAKERA-master675Baseball Caps
2015 blev også året, hvor baseball caps gjorde et bemærkelsesværdigt comeback. Den har siddet på hovedet af de største rapper, de vigtigste influencers, og så er den selvfølgelig blev redesignet af de største designere. Den har været et perfekt item til at give munderingen et personligt statement-twist, og den har kunne erhverves i alle prisklasser. Fra NY-capen fra New Era til Acne Studios og AMI. Alle har lavet den, og jeg har elsket at rocke dem i kombination med alting – også suits.
Jeg ser frem til mange flere baseball caps i 2016.
Theophilus-London-Street-Style-00Tone i Tone
Sjælendt har det været så cool at lege med nuancer af samme farver. Thom Browne har gjort det i mange år med hans grå univers, men i 2015 nåede tendensen også ud til massen. Tone i tone-looket har været brugt i alt fra sammensætninger af formelle jakkesæt til denim på denim. Det fungerer at lege med tone i tone, og dét kommer det også til i 2016.
Skærmbillede 2015-01-03 kl. 09.55.16 Skærmbillede 2015-01-03 kl. 09.53.37

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets 10 stærkeste co-labs