5 tendenser fra AMIs AW16 kollektion

Kanye i alliance med Vans?

Flere medier puster idag til en interessant nyhed. Bliver Vans mon det næste brand som Kanye West trækker igennem hypemaskinen? Ifølge Sneaker Addict planlægger Kanye West at afslutte sit samarbejde med adidas i nær fremtid, for at kunne slutte sig til det ikoniske skatermærke i 2017. Spekulationerne er opstået i forbindelse med et hint i sangen “No more Parties in LA”, hvor Kanye rapper ?some days I?m in my Yeezys, some days I?m in my Vans”. Det musikalske hint bliver yderligere opbakket af flere billeder, hvor modeguruen bærer netop Vans.
Hvorvidt der er hold i nyheden eller ej, kan kun fremtiden afgøre.
Hvad håber du?

kanye-west-signing-vans-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tendenser fra AMIs AW16 kollektion