Svenske sneakers møder sydafrikansk kunst

Jakkesæt og letpåklædte damer: Årets kampagne kommer fra Suitsupply

Suitsupply har offentliggjort en SS16 kampagne, der gør det svært at få armene ned igen af bare begejstring. Det hollandske brand, der har specialiseret sig i kvalitetskonfektion til den kræsne mand, har taget kampagnen helt og aldeles ud af den safety zone, der kendetegner typiske præsentationer af jakkesæt og klassisk beklædning. Naturligvis er jakkesæt, slips og skjorter i fokus, men de klassiske pieces overstråles af letpåklædte smukke kvinder, der fremstår i et lang større format end mændene selv.
Men selvom kvinderne er letpåklædte, er det faktisk ikke sex der er det primære fokus for kampagnen. Derimod handler den om tidens målrettede kvinder, der oser af selvtillid og udstråling. Og i den verden er Suit Supplys mænd blevet Toy Boys.

Et kæmpe bifald til initiativtagerne til billedeserien. Kombinationen af damer og suits fungerer sjovt nok, og bringer et frisk pust til de ofte meget monotone kampagner, der præger konfektionssegmentet.

1a-1767 3a-1767 04-1767 7b-1767 12a-1767 14-1767 16-1767 17-1767

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svenske sneakers møder sydafrikansk kunst