70'er vibes i Bruuns Bazaar

Nordisk minimalisme: Armoire officielle SS16

70’erne og 90’erne er modebilledets øjeblikkelige dominerende referenceramme. Det betyder at broderier og mønstrer i et stort samsurium af farver kigger frem hos de fleste designere og brands. Men sådan er det ikke hos Armoire officielle. Her arbejder man ikke med tidsbestemte trends, man forsøger i stedet at være uafhængig af dem.
                       “Hos Armoire officielle beskæftiger vi os ikke med trends, og min holdning er også at dét trendbegreb, der har domineret i de senere år er mere eller mindre opløst. Vi lever i en tid hvor flere stilkulturer lever side om side og hvor alt i princippet er tilladt. Idag handler det mere om hvilket miljø man tilhører og hvilket tøj, der passer til ens kropsfigur. Netop denne tendens er noget som jeg tror og håber bliver større, da det også vil skabe et væsentligt mere dynamisk modebillede” udtaler Kjetil Aas, Armoires designer.

ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_45844_RGB_LowODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46358_RGB_Low

Det københavner-baserede brand er nu klar med SS16 (version 6.0) kollektionen, der ser bort fra de toneangivende årtier, men i stedet henter inspirationen i modernismens æstetik og den skandinaviske designtradition, der ifølge Kjetil Aas kan noget helt særligt.
                         “Den har især en langsommelighed over sig, som er tæt knyttet til min egen æstetik og måde at arbejde på. Der er noget særligt over at skabe tidsløse produkter, der ikke er afhængig af trends og sæsoner. På mange måder er det en æstetik, der er knyttet til begrebet “slow fashion”, som jo er en stor del af det grundlag som Armoire officielle er bygget på”

ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46220_RGB_LowODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46195_RGB_Low

Og den dygtige designer Kjetil Aas har da også begået endnu en kollektion, der understreger brandets aktualitet.
Der fokuseres på de essentielle elementer i en mands garderobe. Tøjet byder på et subtilt sammenstød af sporty referencer og suiting, hvor skjulte detaljer og broderier med norske referencer til designerens hjemland står ud som nogle af  kollektionens små og finere finesser.
Med den skandinaviske minimalisme og høje kvalitet i mente, sørger man ligeledes for at henvende sig til et bredt og kvalitetsbevidst segment.
              “Det kan være svært at lave en nøjagtig beskrivelse af ens målgruppe, men som udgangspunkt er vores kernekunde 30-40 år, og ham der sætter pris på den rene æstetik og som samtidig køber tøj som et supplement til den garderobe han allerede har. Men mit håb er at alle, uafhængig af alder og tilhørsforhold, skal kunne finde noget de kan lide i vores kollektioner. Jeg kreerer noget, der har en enkelthed over sig, og som derfor kan bruges af de fleste”

   ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46253_RGB_Low ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46306_RGB_Low ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46342_RGB_Low   ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46474_RGB_Low ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46493_RGB_Low ODA_ARMOIRE_D'HOMME_SS16_46506_RGB_Low
Med 6.0 kollektionen manifesterer Armoire officiele brandets kærlighed til den nordiske enkelthed, og er du ligeså vild med det som jeg er, kan du shoppe hele udvalget her.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70'er vibes i Bruuns Bazaar