Har Støy og Gitman Vintage begået verdens bedste skjorte?

Kærtegnelsen af hypebæstet: Supreme x Stone Island SS16

Så er vi på den igen med endnu et hypet co-lab, hvor Supreme er repræsenteret. Sammen Stone Island har man traditionen tro kreeret en kollektion, der kærtegner hypebæsterne, alt imens den synes fuldkommen uforståelig og på grænsen til gyselig hos de fleste andre.
Samarbejdet tager udgangspunkt i Stone Islands teknologiske univers og Supremes sædvanlige æstetik, hvor næsten latex-lignende frakker med colorblock, sweatshirts med print og finurlige striber blandt andet optræder.
Man kan mene meget om især kollektionens overtøj, men de stribede trøjer med zippers er i min optik virkelig sprøde. Ikke for meget og for prangende, men stadigvæk med små detaljer, der går piece’et unikt.
Kollektionen vil kunne erhverves hos Supreme fra i morgen d. 17 marts, hvis man er heldig og tålmodig nok.

stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-1 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-2 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-4 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-6 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-7 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-8 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-10 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-15 stone-island-x-supreme-2016-spring-summer-collection-18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har Støy og Gitman Vintage begået verdens bedste skjorte?