Dover Street Market genåbner på ny lokation og samarbejder med Vans

Stilikonet Beckham på GQs nye forside

David Beckham må være tidens absolut mest bredtfavnende stilikon. Alle kan relatere til ex-fodboldspillerens maskuline klassiske stil, hvor alt fra jakkesæt til fulde denimlooks er inkluderet i dagligdagsgarderoben. I denne måned optræder Becks på forsiden af GQ, hvor det endnu en gang manifesteres at han er “The Patron Saint of Swagger”.
Davids Beckhams optræden i bladet giver blandt andet 4 gode bud på items som du bør have i forårsgarderoben; en sort bikerjakke, der gerne må mixes med et slips, en klassisk hvid skjorte af høj kvalitet, et godt suit med tilhørende slips og naturligvis denim.

Becks1
becks 3 Becks2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dover Street Market genåbner på ny lokation og samarbejder med Vans