Behold bare badekåben på: På luksusophold hos Ystad Saltsjøbad

Riccardo Tisci designer sportstøj for Nike

Mode og sport er tættere knyttet end nogensinde før, og nu er Nikelab sammen med Riccardo Tisci med til at flytte grænserne endnu tættere på hinanden. Som led i Nikes store hyldest til sommerens OL i Rio, er man igen teamet op med Givenchys kreative direktør for at ændre og provokere den traditionelle opfattelse af sko og beklædning.
Med stor inspiration hentet i netop sommerens OL og dens aktørerer, er kollektionen fyldt med Nike Perfomance nyeste innovationer og teknologier, hvilket blandt andet inkluderer Dri-Fit og Flyknit.

“Det var en interessant og svær process, fordi dét at lave noget meget dynamisk som sportstøj og samtidig gøre det genkendeligt – som et fashion statement – er ikke let. Men vi har opnået noget, der er helt forbløffende. Der er en masse sensualitet i kollektionen.” udtaler Riccardo Tisci.

Capsule kollektionen vil blive lanceret over to drops, hvor den første i høj grad er præget af Tiscis DNA med en sort/hvid-farvepalette. Andet drop er langt mere larmende, udsmykket og fremhævet med en unik sammensætning af blomster-og kaleidoscope print. PÅ den måde opnår Nike den perfekte kontrast.

Kollektionen vil lande i udvalgte butikker i juli måned.

62bb5876-6633-4e21-bce1-b26b2702f023

 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behold bare badekåben på: På luksusophold hos Ystad Saltsjøbad