Wood Wood fremhæver SS16 pieces i ny editorial

Acne Studios SS16-fodtøj byder på noget for enhver smag

Acne Studios brillierer ikke kun på beklædningsfroten. Også brandets kollektioner af fodtøj har format, og byder på alt fra afslappede til mere dressede styles, ligesom flere af disse puster til et avantgarde designudgangspunkt.
SS16 kollektionen inkluderer både minimalistiske sneakers i monokrome farvepaletter, high-tops, espadrillos, sneakers med brun gummisål og ikke mindst de dressede lædersko med et avanceret snørresystem.
Udover disse styles, inkluderer kollektionen også 3 versioner af velcro-sneakeren, der må anses som brandets signatursneaker i denne sæson sammen med den androgyne højhælede støvle, der mest af alt minder om noget fra Bowies tid som Ziggy Stardust

Har Acne Studios også noget for dig, kan du kan shoppe hele kollektionen på Acne Studios.coms netop nu.

acne-studios-ss-16-shoes-22acne-studios-ss-16-shoes-14
acne-studios-ss-16-shoes-3 acne-studios-ss-16-shoes-4
Se flere styles fra kollektionen efter jumpet.
acne-studios-ss-16-shoes-2 acne-studios-ss-16-shoes-16 acne-studios-ss-16-shoes-12  acne-studios-ss-16-shoes-18 acne-studios-ss-16-shoes-19  acne-studios-ss-16-shoes-21 acne-studios-ss-16-shoes-6 acne-studios-ss-16-shoes-5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood fremhæver SS16 pieces i ny editorial