Bliv ekspert på jakkesættet med Michael Hainey x Premium by Jack&Jones

Wood Wood fremhæver SS16 pieces i ny editorial

Wood Wood gør sig fortiden fornemt bemærket på den internationale modescene. Først udsendte brandet deres fortolking af adidas Ultra Boosten, hvilket skabte genklang verden over, og nu har københavner-brandet sendt en editorial på gaden, der highlighter et udsnit af butikkens mange fede forårs-og sommervarer. Billedeserien tager udgangspunkt i en stor del af items fra brandets egen SS16 kollektion, men det hele krydres og gøres endnu sejere med elementer fra brands som COMME des GARCONS, Gosha Rubchinsky, Undercover og mange flere.

Klik forbi shoppen her, hvor du lige nu kan købe pieces fra billedeserien, der i øvrigt er skudt af Jonas Bie.
wood-wood-ss16-editorial-1 wood-wood-ss16-editorial-10 wood-wood-ss16-editorial-9 wood-wood-ss16-editorial-7 wood-wood-ss16-editorial-5 wood-wood-ss16-editorial-4 wood-wood-ss16-editorial-3 wood-wood-ss16-editorial-12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv ekspert på jakkesættet med Michael Hainey x Premium by Jack&Jones