NBRO Runnin Crew i Nikes nye løbegear

ASKET byder på garderobe-essentials ud over det sædvanlige

Utroligt, men sandt. De simple ting er ofte de sværeste at finde, når det handler om garderobesnak og de uundgåelige basisvarer. Den problematik har de to svenskere, Jakob Dworsky og August Bringeus, taget afsæt i, og lanceret brandet ASKET.
ASKET fokuserer på basiselementerne i en mands garderobe, og tager dem til et højere og mere gennemsigtigt niveau. Det handler om gode t-shirts, crewnecks og skjorter – tidsløse wardrobe essentials, der ikke ligger under for modens luner , og som samtidig danner rygraden i mandens garderobe.

“Når det kommer til basis essentials, handler det i virkeligheden kun om fitting og kvalitet. Men at finde produkter, der forener de to nøgleelementer er sværere end man går og tror. Og finder man dem, så kommer produktet også med et næsten latterligt højt pricetag. Med ASKET forsøger vi at gøre ting anderledes. Vi fokuserer på kvalitet og bedre fitting, og har opbygget en permanent kollektion af tidsløse klassikere, der findes i 15 revolutionerede størrelser” siger Jakob Dworsky.

6_ASKET_DECONSTRUCTED 5_ASKET_DECONSTRUCTED

Særligt størrelserne som ASKET anvender er revolutionerende. Når du bestiller en t-shirt, skjorte eller crewneck, skal du ikke kun forholde dig til XS-XL. Du skal også vurdere, hvorvidt den skal være kort, regulær eller lang. På den måde opnår du det absolut bedste fit, der forenet med varernes kvalitet, gør basiselementerne i din garderobe en kende skarpere. Kort sagt har ASKET taget industriens 5 mest anvendte størrelser og forvandlet dem til 15 for at gøre kundens oplevelse endnu bedre.

Men hvorfor blev det netop basiselementerne fra herregarderoben og ikke de mere designudfordrende og trendrelaterede items som August og Jakob valgte at fokusere på?

“Det var ganske naturligt for os at fokusere på basiselementer. Hverken August eller jeg er trendfokuserede, og størstdelen af vores garderobe består af basiselementer. Samtidig har vi altid undret os over, at de pieces, der bruges aller mest, ikke får mere opmærksomhed i branchen. Basics fortjener samme opmærksomhed som alt andet, og det mener vi ikke at branchens respektive brands gør. Vores mission er derfor blevet at bringe basics ud af tendensernes skygge” siger Jakob Dworsky, Co-Founder.

2_ASKET_DECONSTRUCTED

Ligesom kvalitet, størrelser og fitting er væsentlige issues for brandet, er gennemsigtighed i høj grad også. ASKET mener, at du som forbruger skal betale for varen og ikke for brandet. Derfor har de valgt at fjerne alt, der ikke skaber værdi for produktet i sidste ende. Det inkluderer mærkater, fysiske butikker, traditionel marketing osv. ASKET fokuserer udelukkende på online-kanaler og sender produktet direkte fra fabrik til kundens dør. På den måde kan de producere den højeste kvaltiet, der samtidig ligger sig prismæssigt langt under konkurrenterne på markedet. Og skulle du være i tvivl om brandets gennemsigtighed rent prismæssigt, kan du se bare ser her. Alt er forklaret:

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 15.26.24


Ligesom hele brandets take på klassiske basics i mandens garderobe, er selve inspirationen til produkterne også en anelse atypisk i forhold til det modesystem, der karakteriser branchens måde at arbejde på, siger Jakob Dworsky.

“Når andre brands konstant ser fremad mod næste store trend, så kigger vi tilbage istedet. Vi kigger tilbage for at forstå essensen. Vi læser også op på historien på hvert eneste materiale. Vi gennemgår flere hundrede pieces og ser på deres tidløse funktioner i forhold til blandt andet udskæringer, søm og detaljer”

Skærmbillede 2016-04-03 kl. 16.20.00

Er det på tide med nye wardrobe essentials, kan du besøge ASKET lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NBRO Runnin Crew i Nikes nye løbegear