Gant Rugger er under forandring

3 stærke brands hos Care of Carl

Det er kun en måned siden at Care of Carl slog dørene op til et virtuelt shoppeunivers lidt ud over det sædvanlige. Med udgangspunkt i velklædthed og kvalitet, er de svenske og italienske herrebeklædningstradtioner kommet meget tættere på de danske mænd.

Jeg har idag taget en nemmere kig på tre af Care of Carls absolut stærkeste brands, der naturligvis byder på flere blazerjakker, oxfordskjorter, men også pieces fra den mere rockede afdeling.

Lad os komme igang.

Ralph Lauren
Når selveste Kanye West giver den op for Ralph Lauren, må der være noget om snakken. Og Ralph Lauren, der sidste år overlod styringen til Steffan Larsson, har igennem de seneste 50 år skabt pieces, der seriøst må anses som udødelige. Med polospilleren på brystet, er du i besiddelse af et brand, der er kendt over hele verden og som ikke mindst er et symbol på stærke traditioner og autencitet.
Samtidig har den preppy-livsstil altid været i fokus, men også hos Ralph Lauren har jakkesættet fået nye rammer.
“Jakkesættet er ikke længere en uniform. Mænd iklæder sig idag suits for at sende et statement. Med jakkesættet kan mænd udtrykke personlig stil” udtaler Ralph Lauren.

# – Ralph Lauren Wimbledon Blazer til 7499,- // Ralph Lauren Skjorte til 1399,- 
Hvem elsker ikke Wimbledon? Et af sommerens absolutte højdepunkter, hvor Ralph Lauren nu er sponsor. Er du inkarneret fan, kan du passende hooke op med denne fantastiske nålestribede blazer, der dog ikke er ligeså sommerlig som den frække botaniske skjorte i seersucker, der mest af alt giver lyster til et koldt glas rosé.
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 22.35.58 Skærmbillede 2016-04-13 kl. 22.36.31

# – Ralph Lauren Skjorte til 899,- // Ralph Lauren Frakke til 7499,-
Den hvide oxford skjorte med polospilleren på brystet, er muligvis den mest legendariske af sin slags. Altid aktuel og ekstra frisk at mixe med Ralph Laurens fremragende bud på en hvid sneaker, der aldrig vil være out of fashion.
Skærmbillede 2016-04-14 kl. 08.12.21Skærmbillede 2016-04-14 kl. 08.33.40

 

Gant Rugger:
Sæson efter sæson brillierer Gant Rugger med kollektioner, hvor den stærke preppy-inspirerede arv skinner igennem. Med Gant Rugger bliver konfektionen og de klassiske beklædningsdele sat i en mere afslappet og anvendelig dagligdags-kontekst, og netop den force har gjort, at brandet igennem sæsoner har differentieret sig fra andre spillere på markedet.
SS16-kollektionen byder vanen tro på det klassiske Hopsack-jakkesæt med guldknapper, oxford skjorter og andre konfektionselementer, men bærer samtidig også præg af den nye retning som brandet bevæger sig imod i et fremadrettet perspektiv.
Når Gant Rugger lancerer deres efterårskollektion senere på året, vil universet omkring brandet nemlig tage en uventet drejning, hvor mere rockede inspirationskilder også bringes i spil.
Men indtil da, skal vi nyde alle de stærke items med preppyreferencer som kollektionen byder på lige nu.

# – Gant Rugger Blazer til 2999,- // Gant Rugger Smarty Pants 1599,-
Det uundgåelige Hopsack-suit, der har været en del af hver kollektion igennem mange sæsoner. Med den navy variant kommer du i besiddelse at dit kommende yndlings-suit. Tro mig. Det er elegant, men samtidig ikke for formelt. I øvrigt er indeværende sæson den sidste, hvor guldknappen vil være en del af sættet.
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 21.51.59 Skærmbillede 2016-04-13 kl. 21.53.03

# – Gant Rugger Bomber 1999,- // Gant Rugger Smokingjakke til 3599,- 
Bomberjakkerne ejer foråret i år. Ethvert brand med respekt for sig selv, har en satin-lignende sag i sortiment, og hos Gant Rugger finder man en af de bedre af slagsen. Særligt den dobbelte lynlås giver noget unikt til jakken – noget unikt, der dog ikke kan måle sig med brandets version af en navy smokingjakke, der gør dig til arrangementets sejeste dude uanset hvor du begiver dig hen.
Skærmbillede 2016-04-13 kl. 21.54.42 Skærmbillede 2016-04-13 kl. 21.56.41

Tiger of Sweden
Tiger of Sweden er meget mere end strømlinede jakkesæt og minimalistiske skjorter. Det faktum har det svenske brand understreget flere gange under de seneste modeuger, hvor udvalget spænder vidt og byder på alt fra stærke bikerjakker og brede silhuetter til klassiske og mere formelle jakkesæt.  Tiger of Sweden tager i disse år nogle spændende skridt, hvor de traditionsbundne skræddertraditioner, der har været en del af brandets 110-årige historie, bliver sat ind i nye kontekster.

# – Tiger of Sweden hoodie til 1099,- // Tiger of Sweden Suit til 4299,-
Hættetrøjen har gjort et stærkt comeback dette forår som del af den sporty bølge, der også har bevæget sig ind i konfektionsverdenen. Har du brug for et ekstra lag under blazeren i løbet af foråret, kan du passende mixe hættetrøje og jakkesæt.


Skærmbillede 2016-04-14 kl. 08.18.13 Skærmbillede 2016-04-14 kl. 08.20.55

# – Tiger of Sweden ruskindsjakke til 4199,- //  Tiger of Sweden Bikerjakke til 4799,
En tydelig identifikation på den retning som Tiger også har taget, er udvalget af bikerjakker og ruskindsjakker, der i langt højere grad implementeres i kollektionerne. Modellerne er skåret efter en kort silhuet, der gør dem very fashionable.
Skærmbillede 2016-04-14 kl. 08.19.06 Skærmbillede 2016-04-14 kl. 08.19.51

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Care of Carl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gant Rugger er under forandring