3 stærke brands hos Care of Carl

3 seje adidas NMD mock-ups: Supreme, Gosha Rubchinskiy og Bape

NMD-modellen fra adidas, der første gang så dagens lys i slutningen af 2015, har gang i en seriøs magtdemonstration på den internationale sneakerscene. Om man kan lide det eller ej, så bliver sko-silhuetten, der iøvrigt er inspireret af løbekulturen og funktionalitet,  fortolket på utallige måder og lanceret løbende i disse måneder.

Selvom der allerede nu er sendt utallige versioner på gaden i 2016, har vi stadig ikke set et reelt NMD-collab. Man har dog lov at drømme, og det har de gjort hos Hypebeast. Den toneangivende fashion-formidler har udviklet 8 bud på collabs som man virkelig gerne så udtrykt på NMD’en.
Her er karakteristika fra brands som Stone Island, Bape, Stussy,  Gosha Rubchinskiy og Supreme blevet fortolket på skoen. Ikke alle Hypebeasts mock-ups fungerer lige godt, men tre af eksemplarerne gad man sgu godt have fingrene i, hvis de engang ser dagens lys.

Tjek mine favorit mock-ups fra Supreme, Gosha Rubchinskiy og Bape ud nedenfor og se iøvrigt alle modellerne her.
adidas-NMD-collaborations-07adidas-NMD-collaborations-08adidas-NMD-collaborations-009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 stærke brands hos Care of Carl