3 seje adidas NMD mock-ups: Supreme, Gosha Rubchinskiy og Bape

Rezet Store fylder 5 år: Designer sneakers med Soulland

Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da Kasper Mølgaard-Nielsen og Mathias Christensen åbnede sneakerbutikken Rezet Store i Rådhusstræde i 2011. Nu fem år senere kan de fejre jubilæum med nye butikker i Aarhus og København og med lanceringen af deres første sneakersamarbejde.

I anledning af jubilæet og en fælles passion for kulturen omkring sneakers har butikken nemlig allieret sig med Soulland. Sammen har de to parter designet to limiterede low-top sneakers, der hylder Rezets historie og første butikker på henholdsvis Ibiza og i København.
De to sneakers kredser om subtile detaljer, leg med materialer og et unikt farvespil, ligesom hvert enkelt par er nummeret. Udtrykket er klassisk og enkelt, men inkorporerer også et specielt udviklet gråmeleret stof.

Som optakt til lanceringen, har jeg taget en snak med Kasper (Red: Rezet Stores direktør) om udviklingen i sneakerkulturen, Kanye West og meget mere. Det kan du læse lige her. 

Lanceringen finder sted idag kl. 18-20 i Rezet Store i Jorcks Passage, hvor der vil være øl, DJ og mulighed for at se nærmere på de super sprøde sneakers.
Tjek eventet ud på Facebook. 

Insta5-e1460666824718 Insta6-e1460666580935 Insta1-759x397 (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 seje adidas NMD mock-ups: Supreme, Gosha Rubchinskiy og Bape