Soulland møder Harvey Nichols: 5 unikkes pieces danner rammen

Raf Simons er rygtet til Calvin Klein: Det kunne blive en succes for hele herremoden

Raf Simons er ubetinget den sejeste mensweardesigner i min optik. Ja, sågar Thom Browne sætter han til vægs. Med sin subkulturelle inspirationer og rebelske tilgang til herremode, tør han at udfolde sig i en tid, hvor herremoden gennemgående er præget af en konsensus omkring et meget ensartet udtryk.

Og selvom Simons i slutningen af 2015 forlod Dior for at fokusere på sit eget brand, peger mange ting imod en mulig ansættelse som kreativ direktør for alle Calvin Kleins linjer. Der hersker ingen tvivl om at et samarbejde af den kaliber ville være en styrkelse for særligt hele udtrykket i herremoden.

Jeg har skrevet en længere kommentar til de spændende rygter som du kan læse lige her. 

Vi krydser fingre.

raf-simons-leaving-christian-dior-00

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soulland møder Harvey Nichols: 5 unikkes pieces danner rammen