Daniel Silfen SS16: Stærkt udvalg af lædertasker

Well Dressed Rebel: Casual Suiting med Premium by Jack & Jones

Tidligere på måneden lancerede Premium by Jack&Jones brandets nyeste reklamefremstød i samarbejde med den kendte GQ redaktør Michael Hainey.
I den forbindelse er jeg teamet op med J&J og givet mit bud på et alternativt take på jakkesættet. Her har nøgleordet været casual suiting, hvorfor jeg har valgt at bryde med det klassiske suit, og i stedet gået med kinakrave og snore som vi kender dem fra sweatpants. Jeg har matchet det med sæsonens sejeste cap fra BLS Hafnia og klassiskeren Classic fra Reebok, der netop er landet med brun gummisål.

Blazer: Premium by Jack & Jones, 999,-  // Pants: Premium by Jack & Jones, 499,-  // Tee: Premium by Jack & Jones, 129,-  // Cap: BLS Hafnia, 599,- // Sneakers: Reebok Classic, 700,-  
Skærmbillede 2016-04-25 kl. 16.02.31 Skærmbillede 2016-04-25 kl. 16.02.40FullSizeRender (14)IMG_2378
Skærmbillede 2016-04-25 kl. 16.02.20

3 kommentarer

  • Mi s-a intamplat si mie ceva similar cu punctul 2, aici in Franta. Unul din magazinele la care aveam card de fidelitate isi schimba asisderea sistemul si trecea de la un pin de 3 cifre la unul de 4. Evident ca cocoana care mi l-a luat pe ala vechi si mi l-a dat pe ala nou m-a intrebat: codul secret? Pai zic daca vi-l zic nu mai e secret, lasati-ma sa mi-l tastez singur. La care raspunsul siderant era: “Hai dom’ne ca pana la urmatorul l-am si uitat.” I l-am dat, ce era sa fac?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Erin Dickerson – Lara what an artistic eye and attention to detail. You have such a feminine style that is different from everything I’ve been seeing lately. <3 them all… Congratulations to the newlyweds

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Unelviebable how well-written and informative this was.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Silfen SS16: Stærkt udvalg af lædertasker