Mr. Porter hylder 50'erne: Pomadehår og åbentstående Hawaii skjorter

Supreme leger med Nike: Du har faktisk en minimal chance for at få fat på skoene online

Uanset om man er til Supreme eller ej, er der noget unikt og fascinerende over historien og den hype som de uge efter uge formår at skabe. Hver torsdag er gaderne foran butikkerne fyldt med købeglade hypebæster, og på torsdag går det helt sikkert bananas igen igen. Men ikke foran butikkerne som det plejer at være. Når Supreme lancerer deres bud på den ikoniske Nike Air Max 98 silhuet, vil den nemlig kun blive sat til salg online og i Supreme-butikken i Japan. Således kan brandet undgå den ballade, der nogle gange har fulgt med lanceringerne. Og den beslutning kommer heldigvis os danskere til fordel. Med en stor portion held kan du få fingrene i skoene på Supremes webshop fra torsdag d. 28.4.2016.
Gør dig klar!
supreme-nike-air-max-98-official-images-1 supreme-nike-air-max-98-official-images-7 supreme-nike-air-max-98-official-images-8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Porter hylder 50'erne: Pomadehår og åbentstående Hawaii skjorter