I morgen rammer Our Legacys "Splash"-kollektion: Dødningehoveder og tropiske fornemmelser

Mød Drôle de Monsieur: Utivlsomt én af herremodens nye ting

Beige er det nye sort. Det mener de i hvert fald hos det unge franske brand Drôle de Monsieur, der blandt andet er stiftet af en af tidens klart bedst klædte mænd, Dany Dos Santos – måske bedre kendt som @alkarus på Instagram. Og jeg fristes til at give de to herrer ret.

Hos Drôle de Monsieur mødes alle herremodens facetter i én og samme kollektion, hvor elementer fra tailoring-universet møder sporten og dens løse silhuetter. Brandet forbinder minimalismen med det moderne perspektiv, hvor citatet “Not from Paris, Madame” er en genganger flere steder, både i broderet og trykt format. Farvepaletten er triviel, men alligevel alsidig. Toner af beige møder navy pinstripes, og det er dope as…..

Ingen af de to stiftere er uddannet designere, men anser deres “outsider” tilgang til hele modebranchen som en enorm styrke for deres brand.
Jeg ser derimod Alkarus aka Dany Dos Santos som brandets helt store styrke, i den måde som han tilsyneladende har inkorporeret hele sin unikke stil i brandets æstetik.

Hold øje med Drôle de Monsieur. Det kunne godt blive den næste store ting.1512_Mode_Droledemonsieur_Ete287_1
1512_Mode_Droledemonsieur_Ete96 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete327_1 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete409 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete134 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete228 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete46 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete18 1512_Mode_Droledemonsieur_Ete256Skærmbillede 2016-04-28 kl. 19.43.31 Skærmbillede 2016-04-28 kl. 19.42.59

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen rammer Our Legacys "Splash"-kollektion: Dødningehoveder og tropiske fornemmelser