Det havde jeg på: Armoire Officielle x AN IVY x CDG

Gosha Rubchinskiy skyder for Topman: Når high street møder high fashion

High street møder high fashion i den seneste visuelle dokumentation af Topmans SS16 kollektion.
Det er nemlig den russiske designer Gosha Rubchinskiy, der har kastet sig over den fotografiske opgave – noget han i øvrigt også har gjort for Dover Street Market og Supreme dette forår.
Dét projekt er blevet ganske sejt, og berør en række forskellige stilmæssige retninger, der blandt andet inkluderer suits og workwear-inspirerede looks.

Det må siges at være et interessant move fra Gosha, der indtil videre har befundet sig i en boble af hype – naturligvis både omkring sit eget brand, men også i samarbejdet med særligt Supreme.

Alle items
fra kollektionen vil gå online i den nærmeste fremtid.

gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-1 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-2 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-3 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-4 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-5 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-6 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-7 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-8 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-9 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-10 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-11 gosha-rubchinskiy-topman-2016-high-summer-12

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg på: Armoire Officielle x AN IVY x CDG