Det havde jeg på: Gant Rugger x Armoire Officielle x AN IVY

Virgil Abloh fra Off White guider til succes i modebranchen: 6 gode tips

Hvordan klarer man sig godt i den benhårde modebranche? Svarene og tilgangene er utvivlsomt mange, men Virgil Abloh har givet sit besyv på sagen til Dazed Mag i forbindelse med lanceringen af hans online mentorship-program, der skal rådgive nuværende brands til at tage skridtet mod det næste niveau. . Og om nogen, er han en designer, der bør lyttes til. Sidste sæson debuterede han på catwalken under Paris Fashion Week med sit brand Off White, og nu arbejder Virgil Abloh på at intellektualisere streetwear. Off White-designeren vil med andre ord gøre tøjet til genstand for mere end blot den kortvarige hype, der præger streetwear-segmentet lige nu.

Her er 6 tips fra den tidligere Pyrex-kreatør.

virgil-played-kanye-west-ty-dolla-sign-post-malone-fade-live-0

# Identificer din vision
>> Hvad skal dit designe fokusere på? Et koncept, eller en original idé? Du er nødt til at finde et fokuspunkt, og fokusere på din niche. Men at finde sin niche skal ikke forhastes. Jeg mener, at det skal komme med en lethed og naturlighed. Hvis den gør det, vil den også være langt mere overbevisende for offentligheden. << udtaler Virgil Abloh, der længe har arbejdet med referencer fra både skatekulturen, hip-hop og rock musikken i forbindelse med både Pyrex og Off White.

# Find dit kreative crew
Virgil Abloh er berygtet for at omgås nogle af branchens mest toneangivende influencers, hvor særligt Kanye West står frem som den mest markante. Abloh mener da også, at kreativitet sker bedst i samarbejde med andre:
>> Jeg omgiver mig med folk der er kreative og har god smag. Det er væsentligt at forstå, at de kreative grænser bedst skubbes og udvikles sammen med et netværk af gode folk. << Og hertil slår han fast, at lokaliteter ikke skal sætte begrænsninger for nogen: >> Vi lever i en digital tidsalder. Du kan sagtens finde samarbejdspartnere eller venner online – lær af hinanden og sørg for at udvikle ideer på den måde<<.

tumblr_mb6rvgmD0a1qdox4bo1_1280

# Lad ikke Instagram dominere dit arbejde 
Sociale medier som Instagram er vigtigere for brands end nogensinde før, men det er ikke ensbetydende med, at det skal drive værket. For Virgil Abloh handler det mindst ligeså meget om, at der også er kvalitet bag det kurarterede IG-ydre:
>> Folk har tendens til at glemme, at tøj skal relatere til “rigtige” mennesker og ikke bare den digitale respons. Med andre ord skal du huske, at tøjet skal kunne mere end bare at være æstetisk i en visuel forstand i nogle få splitsekunder.<<

# Forvent ikke at successen kommer med det samme 
Den kulturelle udvikling har gjort, at brands kan eksplodere og transforemere sig til kultfænomener med stor fart som følge af den massive deling på de sociale meder. Men selvom Virgil Abloh kommer fra en kreds, hvor den udvikling er set utallige gange, slår han fast, at det bestemt ikke altid er tilfældet:
>> Det er klart, at de sociale medier gør, at folk kan få succes hurtigere. Men det tager år at blive succesfuld. Hvis du arbejder hårdt, vil du blive belønnet. <<

bk9s1twzfuhu9mgxyrls

# Hold øje med hvad der sker omkring dig, men forbliv original!
>> Internettet har udviklet modesystemet i en helt anden retning end tidligere. Selvfølgelig handler det om at forblive original, men at vide hvad resten af verden arbejder på, er ikke nødvendigvis en dårlig ting << siger Abloh og slår fast, at man kan drage stor fordel af den store indsigt i andres arbejde. Det kan nemlig føre til bedre refleksioner omkring sin egen ting, således man sikrer originaliteten i sit eget arbejde.


# Fokuser på den næste store ting
Brug aldrig for lang tid på at fejre dine successer eller have det dårligt over dine fejltagelser. Det gælder om at fokusere på det næste step hele tiden:
>> Mit mål er, at jeg altid vil kreere. Jeg er altid hurtig til at komme videre til noget nyt, når jeg har lavet noget som jeg er glad for. Du skal altid være i stand til at have en “næste” idé hele tiden. <<

exploring-the-mind-of-virgil-abloh-0

Tjek OFF WHITE ud her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg på: Gant Rugger x Armoire Officielle x AN IVY