Fest med Kaibosh: I morgen åbner brillemærket to nye butikker

H&M går high-end til efteråret: Igen, igen, igen….

Det er ikke rigtigt efterår, før vi har set lange køer med håbefulde unge drenge og piger, der har campet i dagevis for at få fingrene i H&M’s eksklusive designsamarbejder. Vi så det i særdeleshed sidste år med Balmain. Vi så det med Alexander Wang og Maison Margiela, og nu er high-street kæden klar til at løfte sløret for det næste samarbejde….. Næste brand i rækken bliver det parisiske brand Kenzo. Det bliver cool, og jeg glæder mig allerede til at se sneak peeks på kollektionen, der lander i starten af november 2016.
kenzo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fest med Kaibosh: I morgen åbner brillemærket to nye butikker