8 svedige sommerskjorter: Pyjamastendenser og 50'er vibes

Gosha Rubchinskiy AW16 Lookbook: Sporty østeuropæiske 80’er vibes

Den gode Gosha Rubchinskiy behøver næsten ikke yderligere introduktion. Designeren er en del af den nye anti-fashion bølge, der ruller sig ud over modelandskabet i disse sæsoner. Snart lander designerens AW16-kollektion, og den byder på masser af de lækkerier, der også har karakteriseret de tidligere kollektioner. Æstetikken er inspireret af 80’erne i østeuropa, og den russiske designer formår naturligvis af dele vandene med den tilgang. Ikke desto mindre er der mange seje ting i kollektionen, der passer fortrinligt ind i den zeitgeist (tidsånd), der præger modebilledet lige nu.

Indtil kollektionen lander, kan du shoppe de resterende pieces fra SS16 kollektionen, der stadig er tilbage.

gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-11
gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-3gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-4 gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-5gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-6 gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-7  gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-9gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-10gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-12gosha-rubchinskiy-aw16-lookbook-video-15

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 svedige sommerskjorter: Pyjamastendenser og 50'er vibes