Diesel Black Gold eksperimenterer med bukselængden

Vans samarbejder med Nintendo: Hylder de gamle videospilsikoner

Hvis du er fra Nintendo-generationen med Super Mario, Donky Kong og alle de andre, så kommer du med garanti til at elske Vans’ nyeste udspil. Sammen med Nintendo har Vans nemlig kastet sig ud i en capsule kollektion, der hylder de gamle videospilsikoner.
Kollektionen byder både på sneakers, beklædning og accessories. Og hér hersker der ingen tvivl om, at det er de klassiske Vans silhuetter –  Authentic, Slip-On, Sk8-Hi and Old Skool – der gør samarbejdet værd at snakke om. Skoene kommer selvfølgelig i den fedeste box, der bringer minderne tilbage til historiens måske sejeste konsol.

Skoene (alle de andre items behøver du ikke at bekymre dig om) lander online hos blandt andet Caliroots og hos udvalgte forhandlere i morgen (3. juni)
vans-nintendo-collection-01 vans-nintendo-collection-02
vans-nintendo-collection-last vans-nintendo-collection-06 vans-nintendo-collection-05 vans-nintendo-collection-03

Næste indlæg

Diesel Black Gold eksperimenterer med bukselængden