Sommerinspiration: Pyjamasskjorter og bomberjakker

A$AP Rocky laver kollektion med J.W.Anderson

Den irske designer J.W. Anderson , har netop præsenteret en interessant og næsten kønsneutral kollektion under London Collections Men. Og den kan nok få de fleste mænd til at ryste på hovedet. Men heldigvis har designeren også andre ting i støbeskeen. Allerede nu kan du faktisk købe hans samarbejde med A$AP Rocky. Som optakt til lanceringen har designeren postet en række billeder af rapperen på Instagram, og det fik os alle til at spekulere. Nu er den altså god nok.
asap-rocky-j-w-anderson

Naturligvis er kollektionen dyr, flashy og faktisk også ret så pimp. Tag for eksempel pelsjakken, der utvivlsomt er kollektionens højdepunkt. 11K. Men når ja, hvad kan man forvente af et samarbejde mellem den mest stilfulde rapper i gamet – glem alt om Kanye – og en af modebranchens måske hotteste designere lige nu.
>> Jeg har længe været besat af J.W. Andersons kollektioner med rullekraver og store lynlåse. Og så elsker jeg naturligvis pelsjakken som jeg havde på fra hans tidligere kollektion. Så jeg har prøvet at lave et mix af de to elementer. Så vi har lavet to faux fur jakker, hatte, to jakker og trackpants <<, siger A$AP Rocky til Vogue, og svarer afslutningsvis på spørgsmålet om hvem der er den hotteste designer for ham lige nu. >> It’s all about J.W.Anderson <<.
Shop kollektionen her. 
JW-ASAPROCKY   jw-anderson-asap-rocky-collection-011 jw-anderson-asap-rocky-collection-05 jw-anderson-asap-rocky-collection-04 jw-anderson-asap-rocky-collection-02 jw-anderson-asap-rocky-collection-03
FullSizeRender-41

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerinspiration: Pyjamasskjorter og bomberjakker