A$AP Rocky er ny kampagnemodel for Dior - Det fungerer!

Gosha Rubchinskiy SS17 – Endnu en fuckfinger til modebranchen

Gosha. Wow, Gosha Rubchinskiy. Du giver den traditionelle modebranche en fuckfinger gang på gang, og dét er så blæret.
I går præsenterede den russiske designer sin SS17 kollektion i så uvante omgivelser som Firenze, hvor modemessen Pitti Uomo lige nu løber af stablen – en modemesse, der mest er kendt for slips, lædersko, faverige jakkesæt og pyntede mænd. Goshas æstetik er den diametrale kontrast til det udtryk, så det var en yderst uvant lokation at præsentere det anti-fashion statement som Gosha de seneste sæsoner har fortryllet modeverdenen med. Og dog. For kollektionen handlede i høj grad om Italien, og der viste sig derfor at være en dybere mening bag den overraskende setting. Flere italienske sportswear-og streetwear brands, der havde kronede dage årtier tilbage, blev sat i scene og gjort friske igen i Goshas univers.
Hvem havde troet at FILA, Kappa og Sergio Tacchini pludselig kunne genoplives? Ikke mig. Men Gosha har modemagten i sin hule hånd.

gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-3gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-29

Kollektionen bød også på et fint samarbejde med Levi’s om forskellige denim-pieces, der stod som et af kollektionens højdepunker – kun overhalet af de højst overraskende jakkesæt som kollektionen også bød på. Efter to sæsoner, hvor vi har været vidne til OL-referencer fra 80’ernes russiske hold, og 90’er-tema fra de hårde techno-klubber, klædte det designeren at vise noget andet. Og det var ikke bare noget. Nålestribede jakkesæt – dog med Gosha oversized look – gik perfekt i spænd med de italienske designtraditioner som vi forbinder med de historiske italienske modehuse.

Gosha er cool! Så simpelt er det. Jeg ved godt, at kollektionen deler vandene og kan synes mærkværdig rent visuelt. Men historien er ikke desto mindre fascinerende.  Sammen med Demna Gvasila fra Vetements, er Gosha med til at skrive et nyt kapitel i modesystemets historie. Og deres kreationer vil blevet snakket om mange årtier frem.

Se kollektionen herunder.

gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-23gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-21 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-20gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-13 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-12gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-10 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-9gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-8 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-7gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-5 gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-4gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-2gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-32gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-30gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-27gosha-rubchinskiy-2017-spring-summer-collection-25

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A$AP Rocky er ny kampagnemodel for Dior - Det fungerer!