Vans Japan disker op med de sprødeste slip-ons til efteråret

NikeLab x Riccardo Tisci: Fashionabelt sportstøj lanceres idag

Sommeren står i sportens tegn, og det hylder NikeLab med en række samarbejder, der opererer under navnet Summer of Sport. Det drejer sig om samarbejdet med Riccardo Tisci, Kim Jones, Olivier Rousteing og verdenskendte tennisspillere Roger Federer.
Og nu er den første hyldest klar til salg. Det bliver Givenchy-designeren Riccardo Tisci, der skyder projektet igang med en kombination af  Nikes innovative materialer og kendskab til sport, med designerens evne til at lave fremragende silhuetter og stærke grafiske print.

NikeLab x RT: Training releaser to forskellige og unikke kollektioner over sommeren, der byder på to vidt forskellige æstetiske udgangspunkter.  Den første er velkendt ved Tiscis signatur palette i sort/hvid, og kan altså købes hos NikeLab fra idag.

Om projektet udtaler Tisci: “?Det var en interessant og svær process, fordi dét at lave noget meget dynamisk som sportstøj og samtidig gøre det genkendeligt ? som et fashion statement ? er ikke let. Men vi har opnået noget, der er helt forbløffende. Der er en masse sensualitet i kollektionen”

Shop den her.

NikeLabxRT_Training_Redefined_2_native_600 NikeLab-x-RT_2_rectangle_1600 NikeLab-x-RT_1_rectangle_1600

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vans Japan disker op med de sprødeste slip-ons til efteråret