Det havde jeg på: Blomster og denim på Santorini

NikeLab samarbejder med Louis Vuitton-designer: Jeg interviewede dem i London

Nike disker op med den ene godte efter den anden for tiden. Senest kunne sportmærket lancere det længe ventede samarbejde med Givenchy-designeren Riccardo Tisci. Og nu er der langt om længe kommet billeder til næste højprofilerede samarbejde i rækken af “Summer of Sports”. Denne gang bliver det Louis Vuittons-herredesigner, der får lov at sætte sit æstetiske præg på Nike.
Særligt kollektionens sneakers er gennemført sublime og tager afsæt i en række klassiske elementer fra Nikes årelange historik.
I forbindelse med lanceringen var jeg inviteret en tur i London for at interviewe LV-designeren og Kurt Parker. Det kan du læse lige her på Soundvenue, hvor de to parter fortæller om sneakers, kærligheden til hinandens brands og meget mere.
Kollektionen lander den 23. juli.IMG_1776nike-kim-jones-sneakers-ledeIMG_3098 nike-kim-jones-louis-vuitton_oynyq4 kim-jones-nike-lwp_dfynl5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg på: Blomster og denim på Santorini