On my feet: Eytys x Esther Mahlangu

Kenzo x H&M slipper de første billeder – Vildskab og dyreprint

Selvom H&M’s næste store designsamarbejde først lander i butikkerne til november, har high street-giganten i dag sluppet de første billeder løs for at skabe ekstra hype om kollektionen med Kenzo. Og indtil videre ligner det en kollektion til de modige, der tør at tage chancer rent beklædningsmæssigt og tør lege med en bred palette af hidsige farver. Kollektionen bliver en hyldest til Kenzo-grundlæggeren Kenzo Takada, der hyldes med de mange leopardprintede elementer, der går igen i hele kollektionen.
Det ser på mange måder stærkt ud, men også knap så anvendeligt som de tidligere kollektioner med Wang og Balmain. Når det er sagt, skal hysteriet nok ramme samme niveau som H&Ms designsamarbejder hidtil har gjort. #hypemedhypepå

Se snigpremieren på kollektionen her.
Kenzo 01-kenzo-hm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my feet: Eytys x Esther Mahlangu